صفحه اصلي عضویت انجمن آپلود سنتر عکس تبلیغات تماس با ما درباره ما
اعلانات
اعلانات و اخبار مهم سایت
برای مشاهده مزایای عضویت در سایت کلیک کنید

تبلیغات
تبلیغات سایت

لینکدونی
لینک های جالب از سراسر دنیای وب

2
Beast colors_Skin
توسط AHMAD نوشته شده در رابطه با G F X » A2 » DB3150 که در 20 فروردین 1388 ارسال شده

Beast colors_Skin

Beast colors_Skin

3تا اسکین بسیار زیبا برای رادیو برای گوشی های سری a2
آموزش همراه با فایل هست

Name:Beast colors_Skin
File:Rar*Png*ReadMe
SE:K850

beast-colors-by-nazario_a2_www.topse.ir.rar [153.4 کيلوبايت]

حجم : این فیلد خراب میباشد لطفا استفاده نکنید
  پسورد فایل : [xfgiven_password]

برچسب‌ها:
  نویسنده : AHMAD         
مطالب مرتبط

تاریخ: 20/01/1388 - 12:13  mamad_880 تاریخ عضویت: 26/06/1387  تعداد نظرات: 9 تعداد مطالب: 0

سلام بر دوست عزیز
خوبی خسته نباشی
شرمنده به مشکل برخوردم شدید نمیدونم چرا گوشیم نمیزاره فایل داخلشو بریزم توی کامپیوتر اجازه کپی یا کات رو نمیده اروور میده بعد وقتی بک رو میزنی قاطی میکنه ونمیره به پوشه های دیگه

راستی من با برنامه a2uploader از فایل های گوشیم بک آپ گرفتم که توی قسمت ph_out ذخیره شده میشه اونارو برگردون رو گوشی چطوریییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چطوری میشه یه پوشه را کامل پاک کرد از روی سیستم گوشی
ممنون

سلام بر دوست عزیز
خوبی خسته نباشی
شرمنده به مشکل برخوردم شدید نمیدونم چرا گوشیم نمیزاره فایل داخلشو بریزم توی کامپیوتر اجازه کپی یا کات رو نمیده اروور میده بعد وقتی بک رو میزنی قاطی میکنه ونمیره به پوشه های دیگه

راستی من با برنامه a2uploader از فایل های گوشیم بک آپ گرفتم که توی قسمت ph_out ذخیره شده میشه اونارو برگردون رو گوشی چطوریییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چطوری میشه یه پوشه را کامل پاک کرد از روی سیستم گوشی
ممنون

تاریخ: 20/01/1388 - 12:20  AHMAD تاریخ عضویت: 21/06/1387  تعداد نظرات: 401 تعداد مطالب: 1414

mamad_880,
سلام خوبی محمد جون
ولا هنوز وقت نکردم گوشی خودم رو دست کاری کنم که توضی کامل بهت بدم nmidonam2 ولی اگه مین گوشیت رو داری روش فلش کن ببین چی میشه (ولی روی همون پوشه ببین میتونی کلیک راست کنی پاکش کنی) attention

--------------------

نظرات: